fredag 29. oktober 2010

IKT og vurdering

Hitra kommune skal de to neste årene sette vurdering på hovedsakskartet. Sammen med alle kommunene i "Orkdal og Øy-regionen" skal kjøre kursing gjennom BroAschehoug.
Vi skal lage vurderingsplaner for alle fag for alle årstrinn. Her blir det viktig å få inn det digitale aspektet. Ser det som en "Golden second start. Det at vi nå skal arbeide oss gjennom alle fagplanene og skikkelig få diskutere mål og arbeidsmåter og lage taksonomier tvinger oss alle til reflektere og samordne. Kjenner jeg gleder meg til dette. Vi hadde planleggingsdag på mandag og førstkommende mandag setter vi i gang. I uka som har gått har jeg hørt flere lærere i diskusjoner rundt egen undervisning og tilrettelegging. Artig.

1 kommentar:

  1. Hei Bjørg:-)
    Dette gleder også jeg meg til. Tror vi er på riktig spor nå, og det blir en viktig jobb for oss skoleledere å trekke inn IKT-perspektivet underveis i arbeidet. Føler mange lett glemmer denne biten. Vi er jo igjen veldig pålogget dette:-) Danningsbiten skal også drøftes og implementeres i dette arbeidet:-)

    SvarSlett